Logo

Mai mondóka:
Én kis kertet kerteltem

Én kis kertet kerteltem,

bazsarózsát ültettem,

szél fújja, fújdogála,

eső eső veregeti, huss.

image kép
Logo-kieg
 Eseménynaptár
November
ke sz cs sz va
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
kekmadar irkafirka Ének-zene foglalkozás
lab

A Szerdahelyi utcában keddenként, a Tokaji Ferenc utcában pedig péntekenként ének-zene foglalkozást tartunk. Foglalkozásról-foglalkozásra tapasztaljuk, hogy egyre többen kapcsolódnak be az éneklésbe és a mondókázásba, sőt foglalkozáson kívül is szívesen énekelnek a gyerekek.
Végre videón is megmutatjuk a foglalkozás hangulatát.


kekmadar irkafirka Mozgásfejlesztő foglalkozás
lab

A testi nevelésnek fontos szerepe van az egészség megalapozásában és megőrzésében. Hatással van a gyermek egész személyiségének harmonikus fejlődésére. A mozgásfejlesztő foglalkozáson az életkori sajátosságok figyelembevételével végzünk tartásjavítást, talpboltozat erősítést, izomerősítést. Játékos utánzó gyakorlatokat (un. természetes mozgásokat) végeznek a gyerekek pl. gurulást, csúszást, kúszást, mászást. Az énkép, én tudat fejlődésének elősegítése illetve a testséma kialakítására is hangsúlyt fektetünk, mozgáshoz kapcsolódó mondókák, énekek, versikék segítségével


kekmadar irkafirka Kézműves foglalkozás
lab

A vizuális tevékenységek fejlesztik a kézügyességet, a fantáziát, a gondolkodást, az esztétikai érzéket és teret adnak a szabad önkifejezésnek. Az átélt sikerélmény a személyiség fejlődésének motorját adja, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél több időt, helyet és eszközt biztosítsunk e tevékenységek gyakorlására, teret engedve a gyermekek alkotókedvének, egyéni kifejezésmódjának.


kekmadar irkafirka Kutyás foglalkozás
lab

A kis Széltolók meglepő bizalommal fordulnak a kutyák felé a terápiás foglalkozásokon. A vidám játék állatok és gyerekek között hétről hétre ismétlődik családi bölcsődénk mindhárom csoportjában.


Mini Manó Ház - Telefon: 30/6942759 - Mobil: 30/6942760